Logo
bouwgarant logo
Kennis en Kunde Logo groen

Wat doet Aannemersbedrijf Van Engeland?

Van Engeland is een geheel ontzorgend aannemersbedrijf. Van nieuwbouw tot verbouwingen, ontdek hoe onze expertise uw bouwproject tot leven brengt.
Onze Diensten​

Alles voor uw project

Van renovaties tot nieuwbouw, en van restauraties tot energietransitie, onze uitgebreide diensten omvatten alles wat u nodig heeft voor het realiseren van uw bouwprojecten. 

Bouw en Verbouw

Woning uitbreiden of aanpassen naar uw wensen òf een geheel nieuw project. Wij doen het!

Renovatie En Verduurzaming​

Uw woning renoveren met oog voor duurzaamheid, inclusief gevelrestauratie, isolatie en duurzame oplossingen voor een comfortabel en milieuvriendelijk huis.


Restauratie van monumenten

Woning uitbreiden of aanpassen naar uw wensen òf een geheel nieuw project. Wij doen het!
Houtbewerking en Prefab

Woning uitbreiden of aanpassen naar uw wensen òf een geheel nieuw project. Wij doen het!
Onze Projecten

Veelgestelde vragen

Bij Van Engeland zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan projecten, waaronder nieuwbouw, renovatie, restauratie, verbouwingen, en meer. Of het nu gaat om een klein of groot project, we hebben de expertise en ervaring om het tot een succes te maken.

Onze toewijding aan vakmanschap, klantgerichte aanpak en focus op duurzaamheid onderscheidt ons. We streven naar excellentie in elk project en zetten ons in voor het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Absoluut! Bij Van Engeland bieden we een totaalpakket aan diensten, inclusief ontwerp, planning, bouw en afwerking. We begeleiden u stap voor stap door het hele proces om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

We hebben ruime ervaring met vergunningen en zijn goed bekend met lokale bouwvoorschriften in Apeldoorn. We zullen u begeleiden door het vergunningsproces en ervoor zorgen dat uw project voldoet aan alle vereisten.

We begrijpen dat budget belangrijk is, en we streven ernaar om uw project binnen uw financiële grenzen te voltooien. We bieden transparante offertes en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat we binnen uw budget blijven.

De duur van een project kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang ervan. We streven ernaar om realistische deadlines te stellen en efficiënt te werken om uw project op tijd af te ronden.

Ja, duurzaamheid staat hoog in ons vaandel bij Van Engeland. We maken gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen en praktijken om de impact op het milieu te minimaliseren en energie-efficiënte oplossingen te bieden.

We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang van uw project met open communicatie en duidelijke updates. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen tijdens het proces.

Ja, bij Van Engeland staan we achter ons werk en bieden we garanties op onze vakmanschap en materialen. Bovendien zijn we trots om aan te kondigen dat we zijn aangesloten bij het BouwGarant keurmerk, wat een extra laag vertrouwen en kwaliteitsborging toevoegt aan onze diensten. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan zullen we er alles aan doen om het recht te zetten.

Natuurlijk! We hebben een uitgebreide portfolio van eerdere projecten en kunnen referenties verstrekken van tevreden klanten die met ons hebben samengewerkt. U kunt gerust onze eerdere projecten bekijken en onze klanten om hun ervaring vragen.

Neem nu de eerste stap voor
uw bouwproject

Bij Van Engeland staan onze experts altijd paraat om u te helpen. Of u nu vragen heeft, advies nodig hebt of een probleem wilt bespreken, ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar u te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Met onze toegankelijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat u zich altijd ondersteund en gehoord voelt.