Logo
bouwgarant logo
Kennis en Kunde Logo groen

Bouw en Verbouw
op Maat

Woning uitbreiden of aanpassen naar uw wensen òf een geheel nieuw project. Van Engeland doet het!

Duurzaamheid: Bouwen met Oog voor de Toekomst bij Van Engeland

Als verantwoordelijke bouwpartner streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons werk. Van het gebruik van milieuvriendelijke materialen tot energiezuinige ontwerpen, wij zijn toegewijd aan het creëren van duurzame bouwoplossingen die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een positieve impact hebben op het milieu.

Aanpak: Onze Gedegen en Klantgerichte Werkwijze bij Van Engeland

Bij Van Engeland geloven we in een gestructureerde en transparante aanpak voor elk project. Vanaf het eerste contact tot de oplevering streven we naar een open communicatie, duidelijke planning en nauwe samenwerking met onze klanten. Onze professionele en klantgerichte benadering zorgt voor een soepel verloop van uw bouwproject, met aandacht voor uw wensen en behoeften.

Klantgerichtheid: Uw Tevredenheid staat Centraal bij Van Engeland

Bij Van Engeland staat uw tevredenheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Ons toegewijde team doet er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen en uw bouwervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Met een focus op open communicatie, oplossingsgericht denken en uitstekende service streven we naar 100% klanttevredenheid bij elk project dat we uitvoeren.

Ervaren Bouwexperts
voor Uw Nieuwbouw-
en Renovatieplannen

Bij Van Engeland begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een woning; het is een plek vol herinneringen, emoties en dromen. Of u nu een nieuwe woning wilt bouwen of uw bestaande woning wilt verbouwen, ons deskundige team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Met jarenlange ervaring, toegewijde vakmanschap en een klantgerichte aanpak, kunt u rekenen op Van Engeland voor hoogwaardige bouw- en verbouwdiensten die uw verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomproject.

Onze bouw en verbouw projecten

Klanten over ons

''Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Tijdens offerte-stadium prettige en goede advisering. We wisten precies waar we aan toe waren. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en alles verliep volgens planning. Ook de nazorg m.b.t. een paar kleine aanpassingen werd goed en bekwaam gerealiseerd. Al met al zijn we zeer tevreden. Onze volgende verbouwing gaat weer naar deze aannemer.''

Johan Malaihollo
''Wij kunnen aannemersbedrijf WA van Engeland bijzonder aanbevelen. We hebben er ervaren dat ze je zoveel mogelijk ontlasten bij de rompslomp die komt kijken bij een grootschalige verbouwing, zijn duidelijk en adequaat in de communicatie en zowel interne als externe werknemers zijn bijzonder vakkundig.''

M. Wegereef

Onze partners en certificeringen

Neem nu de eerste stap voor
uw bouwproject

Bij Van Engeland staan onze experts altijd paraat om u te helpen. Of u nu vragen heeft, advies nodig hebt of een probleem wilt bespreken, ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar u te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Met onze toegankelijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat u zich altijd ondersteund en gehoord voelt.