Zeker bouwen en verbouwen met Van Engeland & Zn als uw aannemersbedrijf.

  bouwen

  Van Engeland & Zn werkt onder het keurmerk van Bouwgarant. Vakmanschap en betrouwbaarheid bij bouw en verbouwen wordt u dus gegarandeerd.

  Bouwen aan woongenot.
  Of het nu gaat om de nieuwbouw van uw huis, het realiseren van een dakkapel, een groot renovatieproject of het onderhouden van bouwwerken; bij Aannemersbedrijf van Engeland & Zn worden uw wensen altijd vertaald in een exclusief ontwerp. Om te komen tot een perfecte oplevering van de verbouwing wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijk contact.

  Prachtige resultaten
  Wat de bouw ook omvat, het resultaat moet er zijn. Van Engeland & Zn kan goede resultaten waarborgen door nauwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld leveranciers, onderaannemers en architecten. Indien van toepassing wordt er als team gewerkt aan de bouwkundige afwerking en technische installaties. Hierdoor garanderen het Aannemersbedrijf een hoog kwaliteitsniveau en weet Van Engeland vaak opvallende besparingen te realiseren.

  Maar: op de eerste plaats gaat het om samenwerking met de opdrachtgever! Bij van Engeland & Zn in Apeldoorn is er altijd één persoonlijk aanspreekpunt. Dit betekent korte lijnen waardoor zij snel kunnen reageren.

  Van Engeland & Zn staat voor u klaar!
  Aannemersbedrijf Van Engeland heeft in de loop der jaren zelf – en in samenwerking met architecten – een groot aantal woningen ontwikkeld en gebouwd. Het zijn woningen in alle denkbare stijlen, die aansluiten bij de meest actuele woontrends. Wat dat betreft is er geen klus te groot voor dit bedrijf.

  Bouwgarant
  Van Engeland & Zn. werkt met het keurmerk van Bouwgarant, klik voor meer info.

  U heeft een bouwproject waarbij u een betrouwbare partner zoekt?
  Neem telefonisch of per mail contact op met Van Engeland & Zn:

  055-5333230 E. info@vanengeland.nl

  In vogelvlucht

   

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn in Apeldoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie voor al uw nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

  Met meer dan 100 jaar ervaring in bouwen bent u verzekerd van ruime expertise en ervaring.

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland en Zonen & Zn is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant (www.bouwgarant.nl) en heeft de Kennis en Kunde Kwaliteitseis restaureren.

  Het persoonlijke contact met de klant staat altijd centraal. Samen tot praktische oplossingen komen. Korte lijnen voor afstemming. Snel anticiperen of uw vraag en wens. Van bouwtekening tot oplevering van het project.

  Kortom: uw partner bij nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud!

  Nieuwbouw

  woningen & bedrijfsgebouwen

  Aannemersbedrijf W.A. van Engeland & Zn in Apeldoorn is uw partner voor alle nieuwbouw! Of het nu gaat om woningen of bedrijfsgebouwen (utiliteiten), zij hebben de kennis en kunde in huis om maatwerk neer te zetten. Van idee tot realisatie staan zij aan uw zijde. Door jarenlange ervaring is er gevoel voor perfectie en detail.

  Onderhoud

  Behoud van woning en utiliteiten

  Onderhoud aan uw woning of bedrijfsgebouw (utiliteit) is essentieel voor behoud van de waarde.

  Het is tenslotte een van de duurste aankopen van uw leven. In aannnemersbedrijf W.A. van Engeland & Zn bent u aan het juiste adres. Zij weten wat van belang is en hoe dit aan te pakken.

  Renovatie

  Aanbouw, monumentaal & uitbreiding

  Aannemersbedrijf W.A. van Engeland & Zn in Apeldoorn is sterk in het renoveren, verbouwen of aanbouwen. Van uw woning tot bedrijfsgebouw (utiliteit), van monument tot moderne complexen. Zij denken graag met u mee over de uitbreidingen of nodige aanpassingen. Samen tot de perfecte oplevering van de verbouwing of renovatie te komen!