Logo
bouwgarant logo
Kennis en Kunde Logo groen

Houtbewerking en
Prefab woningen

Maatwerk in hout en efficiënte bouwoplossingen met Van Engeland.

Ambachtelijke Houtbewerking

Ontdek onze expertise in ambachtelijke houtbewerking, waarbij we traditioneel vakmanschap combineren met moderne technieken. Of het nu gaat om het vervaardigen van spanten, gebinten of balklagen, wij leveren hoogwaardige houten constructies die zorgen voor duurzaamheid en esthetiek.

Prefab Woningen: Efficiëntie en Kwaliteit

Prefab woningen bieden een snelle en efficiënte bouwmethode zonder in te leveren op kwaliteit. Bij Van Engeland bieden we prefab bouwoplossingen zoals HSB-wanden, dakkapellen en gevels, die snel kunnen worden geplaatst terwijl we toch hoogwaardige resultaten leveren.

Duurzaamheid in Bouwmaterialen

Bij Van Engeland streven we naar duurzaamheid in al onze bouwprojecten. Daarom maken we gebruik van duurzame houtsoorten en milieuvriendelijke materialen bij onze houtbewerking en prefab woningbouw. Zo kunt u genieten van een prachtig huis terwijl u bijdraagt aan een groenere planeet.

Houtbewerking en Prefab Woningen bij met Engeland:

Houtbewerking en prefab woningbouw zijn twee belangrijke pijlers van ons bedrijf bij Van Engeland. Met een rijke traditie in ambachtelijke houtbewerking en een focus op efficiënte bouwmethoden, leveren we maatwerk in hout en hoogwaardige prefab onderdelen en woningen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Onze ervaren vakmensen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid in elk project dat we uitvoeren, of het nu gaat om het vervaardigen van op maat gemaakte houten constructies of het bouwen van prefab woningen volgens uw specificaties. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw droomhuis met onze houtbewerkings- en prefab bouwdiensten.

Onze Hout en Prefab projecten

Klanten over ons

''Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Tijdens offerte-stadium prettige en goede advisering. We wisten precies waar we aan toe waren. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en alles verliep volgens planning. Ook de nazorg m.b.t. een paar kleine aanpassingen werd goed en bekwaam gerealiseerd. Al met al zijn we zeer tevreden. Onze volgende verbouwing gaat weer naar deze aannemer.''

Johan Malaihollo
''Wij kunnen aannemersbedrijf WA van Engeland bijzonder aanbevelen. We hebben er ervaren dat ze je zoveel mogelijk ontlasten bij de rompslomp die komt kijken bij een grootschalige verbouwing, zijn duidelijk en adequaat in de communicatie en zowel interne als externe werknemers zijn bijzonder vakkundig.''

M. Wegereef

Onze partners en certificeringen

Neem nu de eerste stap voor
uw bouwproject

Bij Van Engeland staan onze experts altijd paraat om u te helpen. Of u nu vragen heeft, advies nodig hebt of een probleem wilt bespreken, ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar u te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Met onze toegankelijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat u zich altijd ondersteund en gehoord voelt.