Logo
bouwgarant logo
Kennis en Kunde Logo groen

Renovatie En Verduurzaming

Geef uw woning een nieuw leven én maak het duurzaam met Van Engeland.

Duurzaamheid: Geef uw Woning een Nieuw Leven met Van Engeland

Als verantwoordelijke bouwpartner streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons werk. Ontdek onze expertise in het renoveren van bestaande woningen. Of het nu gaat om het moderniseren van een verouderd interieur, het herstellen van beschadigde structuren of het opnieuw indelen van de ruimte, wij zorgen ervoor dat uw woning wordt getransformeerd tot een moderne en comfortabele leefomgeving.

Verduurzaam uw Woning voor de Toekomst

Bij Van Engeland geloven we in duurzaamheid. We bieden een scala aan verduurzamingsoplossingen, zoals isolatie-upgrades, energiezuinige installaties en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Maak uw woning energiezuiniger en verminder uw ecologische voetafdruk met onze expertise.

Gevelrenovatie en Restauratie

Onze gevelrenovatie- en restauratiediensten zijn ontworpen om uw woning weer in zijn oude glorie te herstellen. Van het herstellen van beschadigd metselwerk tot het vervangen van verouderde gevelbekleding, wij zorgen ervoor dat uw woning er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen de elementen.

Renovatie en Verduurzaming met Van Engeland:

Renovatie en verduurzaming zijn essentiële aspecten van het behoud en de verbetering van uw woning. Bij Van Engeland combineren we onze expertise in renovatie met onze toewijding aan duurzaamheid om u hoogwaardige oplossingen te bieden die zowel esthetisch als milieuvriendelijk zijn. Of u nu een oudere woning wilt renoveren, energiebesparende maatregelen wilt treffen of gewoon uw leefruimte wilt verbeteren, wij staan voor u klaar. Ons ervaren team zal nauw met u samenwerken om uw visie te realiseren, waarbij we altijd streven naar uitmuntendheid in vakmanschap en klanttevredenheid. Laat ons u helpen uw woning te transformeren tot een plek waar u trots op kunt zijn, terwijl we samen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze renovatie en verduurzamings- projecten

Klanten over ons

''Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Tijdens offerte-stadium prettige en goede advisering. We wisten precies waar we aan toe waren. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en alles verliep volgens planning. Ook de nazorg m.b.t. een paar kleine aanpassingen werd goed en bekwaam gerealiseerd. Al met al zijn we zeer tevreden. Onze volgende verbouwing gaat weer naar deze aannemer.''

Johan Malaihollo
''Wij kunnen aannemersbedrijf WA van Engeland bijzonder aanbevelen. We hebben er ervaren dat ze je zoveel mogelijk ontlasten bij de rompslomp die komt kijken bij een grootschalige verbouwing, zijn duidelijk en adequaat in de communicatie en zowel interne als externe werknemers zijn bijzonder vakkundig.''

M. Wegereef

Onze partners en certificeringen

Neem nu de eerste stap voor
uw bouwproject

Bij Van Engeland staan onze experts altijd paraat om u te helpen. Of u nu vragen heeft, advies nodig hebt of een probleem wilt bespreken, ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar u te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Met onze toegankelijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat u zich altijd ondersteund en gehoord voelt.