Logo
bouwgarant logo
Kennis en Kunde Logo groen

Restauratie van Monumenten

Behoud het verleden, herstel de glorie met Van Engeland.

Erfgoed Behoud en Restauratie

Ontdek onze toewijding aan het behoud van historische gebouwen en monumentale panden. Wij begrijpen het belang van het behouden van ons cultureel erfgoed en zetten ons in om de authenticiteit en schoonheid van deze monumenten te herstellen en te behouden voor toekomstige generaties.

Traditioneel Vakmanschap en Modern Expertise

Onze restauratieteams combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken en materialen om monumenten nauwgezet te herstellen. Van het herstellen van ornamenten tot het vervangen van verouderde structuren, wij zorgen ervoor dat elk detail met de grootste zorg wordt behandeld.

Gevoel voor Historie en Respect voor Erfgoed

Bij Van Engeland hebben we een diep respect voor het historische belang van monumenten. Onze restauraties worden uitgevoerd met een diep begrip van de geschiedenis en een grote mate van respect voor het erfgoed, zodat de oorspronkelijke charme en grandeur van elk monument behouden blijft.

Restauratie van Monumenten met Van Engeland

De restauratie van monumenten is een bijzonder en uitdagend vakgebied waarbij respect voor het verleden en vakmanschap samenkomen. Bij Van Engeland zijn we trots op onze expertise op dit gebied en onze toewijding aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Onze ervaren restauratieteams zijn gespecialiseerd in het nauwgezet herstellen van historische gebouwen en monumentale panden, met behoud van de oorspronkelijke charme en grandeur. Van ornamenten tot gevels en van interieurs tot exterieurs, elk project wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld. Laat ons u helpen om de glorie van het verleden te herstellen en te behouden voor de toekomst.

Restauratie en Monument projecten

Klanten over ons

''Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Tijdens offerte-stadium prettige en goede advisering. We wisten precies waar we aan toe waren. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en alles verliep volgens planning. Ook de nazorg m.b.t. een paar kleine aanpassingen werd goed en bekwaam gerealiseerd. Al met al zijn we zeer tevreden. Onze volgende verbouwing gaat weer naar deze aannemer.''

Johan Malaihollo
''Wij kunnen aannemersbedrijf WA van Engeland bijzonder aanbevelen. We hebben er ervaren dat ze je zoveel mogelijk ontlasten bij de rompslomp die komt kijken bij een grootschalige verbouwing, zijn duidelijk en adequaat in de communicatie en zowel interne als externe werknemers zijn bijzonder vakkundig.''

M. Wegereef

Onze partners en certificeringen

Neem nu de eerste stap voor
uw bouwproject

Bij Van Engeland staan onze experts altijd paraat om u te helpen. Of u nu vragen heeft, advies nodig hebt of een probleem wilt bespreken, ons vriendelijke en professionele team staat klaar om naar u te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Met onze toegankelijke en klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat u zich altijd ondersteund en gehoord voelt.