Restauratie van authentieke en monumentale elementen vraagt vakmanschap

  restauratie..

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn is een onbetwiste specialist in het herstellen/restaureren van authentieke en monumentale elementen en kenmerken van uw woning of bedrijfsgebouw. Of het nu gaat om houtbewerking, gevels, of glas in lood, zij brengen authentieke elementen in originele staat terug.

  Een team van vakmensen heeft volop kennis van oude materialen, vroegere constructies en oude bouwmethoden. Er wordt met zeer geavanceerde moderne machines gewerkt in een eigen werkplaats, maar ‘het oog van de meester’ maakt nog steeds de dienst uit. Samen met u wordt gekeken naar vooral praktische oplossingen om te komen tot de uitstraling van weleer.

  Kennis en kunde kwaliteitsstatus bij renovatie

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn is in het bezit van de zogenaamde kwaliteitsstatus: Kennis en Kunde.

  Kennis en Kunde is een initiatief van de Provincie Gelderland en vastgesteld in samenspraak met de Stichting Monumentenwacht Gelderland. Met dit project zet de provincie een lijn uit om te komen tot verantwoord restaureren. Om te kunnen bepalen of een restauratiebedrijf over de noodzakelijke kennis en kunde beschikt wordt aan de hand van objectieve criteria getoetst. Ons aannemersbedrijf is daarvoor geslaagd.

  http://www.monumentenwacht-gld.nl/kwaliteit/register-erkende-bedrijven/w.a.-van-engeland-en-zn

  Dus zoekt u een kundige en betouwbare partner voor uw restauratiewerkzaameheden. Bel of mail ons!

  055-5333230 E. info@vanengeland.nl

  In vogelvlucht

   

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn in Apeldoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie voor al uw nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

  Met meer dan 100 jaar ervaring in bouwen bent u verzekerd van ruime expertise en ervaring.

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland en Zonen & Zn is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant (www.bouwgarant.nl) en heeft de Kennis en Kunde Kwaliteitseis restaureren.

  Het persoonlijke contact met de klant staat altijd centraal. Samen tot praktische oplossingen komen. Korte lijnen voor afstemming. Snel anticiperen of uw vraag en wens. Van bouwtekening tot oplevering van het project.

  Kortom: uw partner bij nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud!

  Houtbewerking

  Authentieke uitstraling

  Bij restauratie gaat het vaak om de authentieke uitstraling van de houten elementen in een woning of utiliteit. Profilering van kozijnen, ramen, en deuren dienen op vakkundige wijze aangebracht te worden. Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn realiseert dit in een eigen werkplaats met geavanceerde machines.

  Gevelrestauratie

  KWALITEIT & Vakmanschap

  Bij gevelrestauratie gaat het om een gaaf en deugdelijk werk af te leveren en daarbij de historische en authentieke elemeneten te respecteren. Kan iets gehandhaafd worden of is vervanging onvermijdelijk? Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn maakt samen met u een verantwoorde afweging. Een team van vakmensen staat voor u klaar.

  Glas en Lood

  Behoud de authenticiteit

  Glas in lood ramen kunnen na verloop van tijd gebreken gaan vertonen. Dit is in veel gevallen op eenvoudige wijze te restaureren, waarbij de authenticiteit behouden blijft. Uiteraard vereist dit de nodige vakkennis en juiste (originele) materialen. Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn heeft deze vakkennis en materialen in eigen huis.