Houtbewerking door Aannemersbedrijf Van Engeland & Zn

  houtbewerking

  Eigen werkplaats

  Als het gaat om houtbewerking  en traditionele betimmeringen treft u in Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn een deskundige en creatieve partner. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën en denken met u mee.

  In een eigen werkplaats met geavanceerde machines worden onder andere kozijnen, ramen, deuren, trappen en kappen (gevelelementen) op maat gemaakt.  De authentieke profilering vindt u altijd terug.

  Door fabricatie in eigen hand te hebben kan er snel worden geanticipeerd op vragen en wensen van u en korte levertijden worden gegarandeerd.

  Op zoek naar een betrouwbare partner in deze?
  Neem telefonisch of per mail contact op met Van Engeland & Zn:

  055-5333230 E. info@vanengeland.nl

   

  In vogelvlucht

   

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn in Apeldoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie voor al uw nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

  Met meer dan 100 jaar ervaring in bouwen bent u verzekerd van ruime expertise en ervaring.

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland en Zonen & Zn is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant (www.bouwgarant.nl) en heeft de Kennis en Kunde Kwaliteitseis restaureren.

  Het persoonlijke contact met de klant staat altijd centraal. Samen tot praktische oplossingen komen. Korte lijnen voor afstemming. Snel anticiperen of uw vraag en wens. Van bouwtekening tot oplevering van het project.

  Kortom: uw partner bij nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud!

  Vervangen of kiezen van

  dueren, ramen en kozijnen

  Het vervangen of kiezen van deuren, kozijnen en ramen doet u niet zo vaak. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keuzes en beslissingen neemt. Ze moeten goed functioneren en de juiste uitstraling hebben. In Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn heeft u een ervaren, betrouwbare en vakkundige partner die met u meedenkt.

  Trappen

  zwevend, spil, wentel, recht, etc

  Een trap kopen doet u waarschijnlijk niet regelmatig. Daarbij heeft u advies en een kundige partner nodig. Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn is dat. Om wat voor soort trap het ook gaat (zwevende, spil, wentel, rechte enz.), dit wordt voor u gerealiseerd.
  Op maat gemaakt in de eigen werkplaats en snel geleverd.

  Traditionele

  Betimmeringen

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn is een specialist in het vervaardigen van traditionele betimmeringen waarbij vormgeving , detaillering en uitstaling een grote rol spelen. Het gaat hier altijd om maatwerk en dat kunnen wij leveren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten de juiste uitstraling van het timmerwerk te bewerkstelligen.