Aannemersbedrijf van Engeland & Zn in Apeldoorn richt zich op nieuwbouw, verbouwing en renovatie van woningen en utiliteiten.

  engeland_aannemer

  Als u een betrouwbare partner zoekt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een dakkapel, het renoveren van een monumentaal pand of voor de verbouwing van uw woning, dan vindt u in Van Engeland en Zn een hele sterke.

  Meer dan 115 jaar, van generatie op generatie, is kwaliteit en vakmanschap doorgegeven in dit aannemersbedrijf, gevestigd in Apeldoorn. Het vakmanschap in de bouw komt bij van Engeland & Zn met name tot zijn recht wanneer traditionele bouwwerken nagemaakt of gerenoveerd dienen te worden. Neem bijvoorbeeld houten kozijnen, ramen, deuren en andere betimmeringen. Hoewel dit aannemersbedrijf met zeer geavanceerde moderne machines werkt, maakt ‘het oog van de meester’ nog steeds de dienst uit.

  Bij kleine verbouwingen en renovaties verzorgt Van Engeland & Zn het tekenwerk zelf. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever schakelt deze aannemer een architect of bouwkundig bureau in. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met vaste leveranciers, op die manie kan een strakke planning voor het realiseren van alle werkzaamheden gewaarborgd worden.

  Dus kort gezegd richt Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn. zich op vijf onderdelen binnen de bouwnijverheid:

  • Nieuwbouw (woningen, utiliteiten)
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud
  • Restauratie

  Van Engeland & Zn werkt onder het keurmerk Bouwgarant, zo bent u altijd zeker van uw zaak.

  Klaar voor een verbouwing, renovatie of nodig toe aan onderhoud?
  Neem telefonisch of per mail contact op voor meer informatie:

  T. 055-5333230 E. info@vanengeland.nl

   

  In vogelvlucht

   

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland & Zn in Apeldoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie voor al uw nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

  Met meer dan 100 jaar ervaring in bouwen bent u verzekerd van ruime expertise en ervaring.

  Aannemersbedrijf W.A. Van Engeland en Zonen & Zn is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant (www.bouwgarant.nl) en heeft de Kennis en Kunde Kwaliteitseis restaureren.

  Het persoonlijke contact met de klant staat altijd centraal. Samen tot praktische oplossingen komen. Korte lijnen voor afstemming. Snel anticiperen of uw vraag en wens. Van bouwtekening tot oplevering van het project.

  Kortom: uw partner bij nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud!

  Waarom kiezen voor Van Engeland & Zn in Apeldoorn

  1

  Zekerheid met Bouwgarant

  W.A. van Engeland & Zn is aangesloten bij bouwgarant.  Hiermee krijgt u de zekerheid en garantie van vakmanschap en betrouwbaarheid bij de bouw van uw nieuwbouwwoning of verbouwing van uw bestaande huis.

  2

  Meer dan 115 Jaar ervaring

  W.A. van Engeland & Zn staat voor kwaliteit en ervaring. Van generatie op generatie is de kennis en kunde van dit aannemersbedrijf voor alle bouw-, renovatie-, restauratie- en onderhoudswerkzaamheden doorgegeven.

  3

  Vakmanschap

  Bij aannemersbedrijf van Engeland & Zn staat een team van vakmensen voor u klaar. Of het nu gaat om moderne of authentieke bouw of herstel werkzaamheden, zij hebben oog voor detail en verliezen daarbij praktische toepassingen niet uit het oog.